lördag 30 april 2011

Jobbmorgon på Valborg

Gick upp lite tidigare idag så jag hinner jobba lite innan F kommer upp. Han jobbade till kl 2 i natt så jag hoppas på att jag hinner jobba några timmar innan han vaknar.

Soligt & fint ute redan, vilket bådar gott för resten av dagen!

torsdag 21 april 2011

Härligt att springa..

Det är inte ofta jag känner så, men idag kändes det underbart. Precis lagom varmt ute för en joggingtur. Blev ca 4,3 km på ca 30 min. Ingen höjdarfart, men tillräckligt för att man ska flåsa lite och bli pionröd och genomsvett i ansiktet (vilket jag blir oavsett om jag är vältränad eller ej. Har ärvt det efter pappa). Nu har jag duschat och känner mig mycket piggare än förut. Vilken tur att jag masade mig ut och sprang och inte struntade i det.

Nu vaknade F så nu ska vi ta och äta något innan han åker.

Sen ska jag jobba järnet. :)

Jobbångest, påskhelg och lite av varje

Sitter här hemma och försöker jobba lite, men det tar verkligen emot. Vi jobbar egentligen halvdag idag, men tog med mig grejer hem att göra för jag behöver jobba undan en massa om jag ska hinna. Orken infinner sig dock inte. Sambon har gått och lagt sig då han ska jobba ca kl 22 ikväll och inte vill sova så länge på dagen imorgon då vi ska åka hem till hans föräldrar så snart han vaknat. I morgon när ha sover tänkte jag jobba lite också, men sen blir det nog inget mer jobb denna helgen. Blir besök hos Fs föräldrar och sedan påsk- och födelsedagsfirande i Skara.

Jag funderar på att ta en joggingrunda nu istället och sedan en dusch och sedan försöka jobba lite igen. Kanske blir bättre. Brukar gå rätt bra att jobba, men denna våren har jag bara tyckt att allt är jobbigt och har svårt att känna det där roliga med mitt jobb som jag kunde känna förut. Brukar känna så här i omgångar, särskilt under högsäsongen så jag hoppas det går över snart så man tycker det är kul igen.

Hälsade på Ann-Sofie, Tun Tun (José Luis) och Tindra i helgen som gick. Det var kul. Längesedan sist. Ann-Sofie hade hittat flygbiljetter  (på Ticket) och boende på 5 stjärnigt hotell i en månad i Puerto Plata (http://www.hotels.com/) på Dominikanska för 2 personer och ett barn för totalt ca 25000 kr. Låter ju helt sanslöst billigt. Numera kan man flyga från Gbg också via Frankfurt. Blev allt lite sugen och berättade för F att det var billigt att åka i september. Kollade på vad två veckor i september skulle kosta för oss inkl resa, 5 stjärnigt hotell med all inclusive och det skulle gå på totalt ca 8000 kr per person, vilket också är ett jättebra pris. F blev lite sugen han också, även om han inte brukar vilja att åka utomlands i första hand. Det blir ju dock lite annan resa om vi åker samtidigt som Ann-Sofie och Tun Tun och Tindra då man får se mer av det riktiga livet i landet och träffa Tun Tuns släkt och vänner. Taxi och alla andra som tar betalt för skjuts eller dylikt vågar då inte heller ta ut turistpriser om Tun tun är med, vilket är bra. :)

Vi får väl se om det blir något. Mycket planer men liten verkstad.

F är har varit duktig och byggt på sitt projekt i trädgården de senaste dagarna. Blir jättebra. Får visa upp det här sen när allt är klart. :)

Nu ska jag försöka mig ut och springa om jag inte är för hungrig. Ska inte känna efter.

Bara att kämpa på! :)

Växer fort i trädgårdenOj vad fort det växer i trädgården. Nyss var ju påskliljorna bara små gröna skott. Jobbar för mycket så jag missar allt som händer hemma. :p

söndag 10 april 2011

Mer vår!

Ännu mer vårbilder från vår trädgård som vi vårstädade igår. :)

Första löpturen utomhus idag. I 15 grader & sol så var det härligt.

lördag 9 april 2011

Första riktiga vårdagen!

Idag kändes det som första riktiga vårdagen. Soligt och varmt ute så man inte behövde ha jacka.

Jag och F tvättade bilen och bytte till sommardäck. Sedan röjde jag en del i rabatterna och tog bort massa gamla löv och ris och vissna blommor från förra året. Det är skönt att vara ute och greja. Man blir glad och det känns som man gör något nyttigt. Bra omväxling mot mitt jobb där man sitter inne framför datorn hela dagarna.

Avslutade uteaktiviteterna med fika på altanen i solen med kaffe och Almondys nya Toblerone-tårta. Härligt!!

Nu håller F på att grilla marinerad karré på altanen och stripsen är i ugnen. Mums!!

onsdag 6 april 2011

Längtar till sommar, värme och semester!

Nu när det är grått och regnar sånt där dimregn som verkligen gör hår och kläder riktigt blöta på väg till jobbet, så längtar man verkligen till sommaren. Dessutom avlöser alla aktiviteter varann, så man får ingen lugn och ro. Jobb, dans, kör, nätverksträff, jobb och jobb. Hinner inte umgås med folk eller göra något just nu känns det som, men det kommer bli bättre framåt juni. :P

Är sugen på att resa utomlands och har kollat lite på resor till Grekland. Vore kul om vi kunde åka allihopa, jag & F, mina föräldrar, Fs föräldrar och våra bröder. Tror det kunde bli jättetrevlig! Måste dock kolla med alla snart i så fall för priserna för att åka till Grekland i juli börjar redan dra iväg. Sedan gäller det också att hitta en vecka som alla kan. Kanske är en omöjlig uppgift, vad vet jag. Försöka kan man ju ändå. Älskar att resa, men alla är ju inte som jag.

Vi får se vad som händer. :)


lördag 2 april 2011

Våren har kommit till vår trädgård också. :)Snödroppar & några gula blommor har kommit upp i rabatterna.

Härligt. Längtar efter sol & värme!