söndag 19 maj 2013

28 januari 2013: Grattis på din första födelsedag Dante!!!!!!!

Måndagen den 28 januari fyllde Dante 1 år. Tänk vad fort detta året har gått. Stort grattis och massa kramar på dig kära Dante!!
Jag och pappa F hade bakat smörgåstårta åt Dante, så han fick äta lite sådan tårta på sin födelsedag. Han var inte överförtjust i tårtan, men åt en liten del iallafall. Själva ettårskalaset med släkten skulle äga rum under den kommande helgen, alltså på lördagen den 2 februari.

På eftermiddagen åkte vi och hälsade på Malin Sundquist och lille Hugo. Malin fyllde också år den 28 januari, så vi firade Malins och Dantes födelsedag ihop med lite kaffe och god kladdkaka som hon bakat. Mums. Pojkarna fick hålla sig till kexs. :)
21 - 27 januari 2013: Fortsatt feber och mamma Ulrika på besök hos frissan

Under veckan innan Dante fyllde ett år så hände inte så mycket, då Dantes feber fortsatte var ganska hög hela veckan. Fick hoppa babyrytmiken, babysimmet samt ställa in 1-årskontrollen och vaccinationen pga sjukdom. Jag som hade tänkt vi skulle försöka träffa så många av våra goa mamma-bebis-vänner en sista gång innan jag började jobba 1 februari, men tji fick jag.

Nu i efterhand förstår jag att det troligtvis var tänderna som gjorde att han hade massa feber under denna perioden, för under februari månad fick Dante båda sina framtänder i överkäken och en tredje tand i nederkäken.

Jag fick komma iväg till frissan iallafall och färgade håret och klippte lugg igen, då jag ju ändå fått en ofrivillig lugg efter allt håravfall under graviditeten. Blev väldigt nöjd med både lugg och hårfärg. :) Kan verkligen rekommendera Åsa på Basement Saxx här i Gbg. Har gått och klippt mig hos henne i många år nu och är fortfarande lika nöjd varje gång. :)

Jättenöjd med lugg och färg på håret.
Helt osminkad på bilden, så det kan bara bli bättre.  :)
Inte för jag brukar sminka mig mycket, men lite iaf.
Äntligen blev vi också klara med renoveringen av sovrummet. Vi fick till slut de sista garderobsdörrarna som vi väntat länge på. Då vi klagat på att det tagit nästan två månader att få alla grejer vi beställt till sovrummet från bygghemma.se, så fick två lampor, en taklampa till Dantes rum och en bordslampa till fönstret i sovrummet, gratis som kompensation för att vi fick vänta. Det gillar vi. :)

Återkommer med bilder på det färdiga sovrummet.