söndag 8 maj 2011

Dansavslutning och underbart väder idag

Idag gick jag upp kl 7.30 för att jobba lite medan parenteserna sov. F kom hem vid 8-snåret. Fick inte så mycket gjort som jag hade hoppats.

Grillade sedan marinerade kotletter som vi åt till lunch allihopa och sedan bar det av till Lisebergshallen för dansuppvisningen. Shit vad varmt det var inne i hallen. Kändes som en bastu. Vi hade tid för vår uppvisning direkt efter CS Dance Crew som är svenska mästare i gruppdisco. Kändes inte riktigt som om vi kunde matcha dem men det kändes ändå som det gick bra. Jag missade typiskt nog en snurr, men för övrigt hängde jag med på allt. Sista delen av låten gick jättesnabbt. Kände som Calle hade speedat upp den lite, men det gick även om man inte hann ta ut några rörelser pga det gick så fort.

Nu efter jag suttit några minuter och fikat med mamma och pappa på altanen, så ska jag börja jobba lite igen. Har verkligen inte lust att göra det men det vore toppen om jag hann fixa klart några grejer så jag kan jobba vidare med annat nästa vecka.

Tänkte jag kan försöka locka med att jag får ta en glasspaus om en stund om jag jobbar på ordentligt. :)

lördag 7 maj 2011

Damkördagen på Kulturum i Partille idag

Idag har vi sjungit hela dagen. Vi var 4 olika körer som samlades kl 9.30 på Kulturum i Partille och med tre olika körledare övade vi hela dagen på några gemensamma sånger ("Lean on me", "My love, my life", "Vi har bara varandra", "Ain´t no mountain high enough" osv) för att sedan ha en avslutningskonsert för vänner och bekanta kl 16. Koncerten gick väl sådär. Mina föräldrar och F var med och tittade på. Pappa filmade och när man såg filmen sedan så lät det bättre än jag tyckte det lät när vi sjöng, vilket ju är positivt.

Sedan åkte jag, F och föräldrarna och åt på Tildas i Gbg. Supergod mat som vanligt. Därefter blev det kaffe   i kvällssolen på vår altan.

Nu ska jag sova och ladda om för morgondagen. Först blir det några timmars jobb hemifrån och sedan blir det hip hop-uppvisning på Lisebergshallen med kurskamraterna från Sinclairs. Ska bli jättekul!

God natt!!!

tisdag 3 maj 2011

Jobba, jobba, jobba...

Det är bara jobb som gäller nu all tid man får över, så jag kanske kan vara lite ledig i helgen.

I helgen är det Damkördagen med kören jag är med i och på söndag blir det uppvisning av vår hip hop-dans med gänget från hip hop/streetdance-kursen 30+ i Lisebergshallen. Ska bli kul att visa upp dansen vi tränat på hela våren. Mamma och pappa och F kommer och kollar på denna gången. De kommer även med och ser koncerten på Damkördagen. 

Nu måste jag jobba lite till innan jag ska nana. Hej så länge! :)