torsdag 8 mars 2012

Bebisbesök

Igår fick vi besök av vår fina vän Frida och hennes lilla bebis Ebba. Ebba som är 6,5 vecka äldre än Dante är en jättesöt liten tjej som precis igår blivit av med sin Frejka-byxa som hon varit tvungen att ha i flera veckors tid pga höftluxationen som hon drabbats av. Toppen att det finns sådana hjälpmedel. Troligtvis kommer nu Ebba aldrig få några problem med sina höfter, vilket hon kunde ha fått annars och hon inte behandlats.

Jag och Frida fikade och pratade om allt möjligt medan Dante satt i babysittern och tittade på oss och Ebba låg i babygymmet och verkade nöjd & glad. Ebba visade tendenser till att vilja försöka vända på sig från rygg till mage, så det dröjer nog inte så lång tid nu till hon kan göra det.

Efter fikat så hade vi en liten fotosession med Ebba och Dante på den vita lurviga mattan. Ebba och Dante verkade inte så intresserade av varann, även fast vi lade dem tätt intill varandra, men de satte igång att prutta ikapp. Bebisar kan verkligen prutta precis lika högt som en vuxen och det lät verkligen kul när de båda låg där på mattan och gav ifrån sig flertalet rejäla pruttar. :) Här kommer några bilder på dem:



Actionbild. Dante kanske blir en karatekille.
Ebba ser dock inte så impad ut.


1 kommentar:

  1. Hihi! Boinki binki säkert en liten karatekille i Dante :-) Kul bild där Ebba räcker ut tunga med.

    Åh vilka fina bebisar vi fått! Hurra å grattis till oss båda :D

    SvaraRadera