fredag 16 mars 2012

Dantes första resa & 4 generationer x 2

I helgen gjorde Dante sin första lite längre resa. I lördags var vi i Skövde & hälsade på Dantes gammelfarmor (min farmor) Ingrid och mina föräldrar.  Dante var på sitt bästa humör och log flera gånger när han satt i gammelfarmors knä. När vi satte på honom Lisbeths fina stickade tröja och sockar samt jeans till det, så somnade Dante och sedan sov han resterande delen av eftermiddagen. Så när vi skulle ta kort med 4 generationer (Dante, mamma Ulrika, morfar Jan-Olof och gammelfarmor Ingrid), så sov han djupt och var omöjlig att väcka. Gammelfarmor tyckte han var tråkig som bara sov, men som tur var hade han ju varit lite vaken i början av besöket. Kommer ju bli fler besök, så då hoppas vi på att Dante är lite mer vaken så gammelfarmor får leka & gosa lite mer med honom.


4-generationer. Dante, mamma Ulrika, morfar Jan, gammelfarmor Ingrid


En sådan här fin mysdress och pikétröja fick Dante av gammelfarmor Ingrid

Ett av Dantes första riktiga leenden

Det är mormor Evy som är så rolig. :)

Lördagskvällen spenderades hos Fredriks föräldrar i Norra Kedum där vi åt räkmackor och tittade på finalen i melodifestivalen. Loreen med låten Euphoria vann som vi hade hoppats.

På söndagen kom sedan Dantes gammelfarfar (Fredriks farfar) Yngve & Gudrun på besök. Då åkte Lisbeths stickade tröja på igen så han skulle vara fin.  Denna gången lyckades Dante hålla sig halvt om halvt vaken under fotograferingen iallafall, men sedan somnade han. Vi började misstänka att tröjan var så varm och skön att det var därför Dante somnade så gott. Dante fick pengar i present av Yngve & Gudrun så han kan köpa sig något kul. :)


4 generationer igen. Dante, pappa Fredrik, farfar Kent och gammelfarfar Yngve.






2 kommentarer:

  1. Åh va roligt med generationsbilderna :-) kul att både du och Fredrik har mor och farföräldrar kvar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är kul både för oss och för Dante att de fortfarande finns i livet. Man får passa på att hälsa på dem nu för man vet aldrig hur länge de finns kvar.

      Radera