onsdag 15 februari 2012

BVC-besök idag

Idag var vi på BVC för första gången. Förra måndagen gjorde de hembesök, men denna gången var det vi som fick ta oss till BVC-mottagningen istället. Det var jättehalt ute, men vi klarade oss. F körde och jag åkte i baksätet intill Dante som satt i babyskyddet. Gick bra. Dante var vaken hela bilfärden dit och skötte sig exemplariskt under hela besöket. Grät inte alls trots att han var vaken hela tiden. Nappen hjälpte nog lite också.

Dante vägdes och mättes. Han vägde idag 4875 gr och var 57,5 cm lång och han ligger en bra bit över normalkurvan både avseende vikt och längd. Han har alltså gått upp ca 400 gr sedan förra måndagen, vilket är väldigt bra. Känns bra, för då verkar det ju faktiskt som att mjölken räcker till för honom, trots att det ibland känns som om han får för lite när han ammar. Kommer dock nog fortsätta ge honom lite ersättning inför natten, så han kanske sover lite bättre under natten. Idag har han dock sovit en del på dagen, så vi får se hur trött han är i natt.

Tog ingen bild idag, men så här såg det ut när vi åkte
hem från BB. Han hade samma overall idag.

4 kommentarer:

  1. Hej Dante det är tant Raina som är på G....
    Vad duktig du är som ökar så fint i vikt och på längden. Vilken söt overall du har! Förstår att du gillade att åka bil, det gör ju alla killar... snart vill du sitta i framsätet.
    Ha det nu en fin natt och håll inte mamma vaken för mycket!
    Kramis Raina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dante tackar och bockar. :)

      De senaste nätterna har han hållit oss vakna länge och inte velat sova i så långa intervaller, men vi hoppas det blir bättre framöver. Han är en hungrig liten kille, så det är väl därför.

      Kram på dig!

      Radera
  2. Oh en nystart här :-) Kul jag hänger på! Och länkar till dig! Kram på söta Dante i fina overallen!

    SvaraRadera