måndag 20 februari 2012

Mamma och Dante har bakat kaka



Idag har mamma och Dante bakat kaka, en himmelsk äppeltosca. Dante satt i bärselen under tiden, men ledsnade efter ett tag så pappa fick komma och ta honom medan mamma gjorde klart kakan. Kakan blev riktigt lyckad konstaterade vi efter vi smakat. Dante fick tyvärr inte smaka. Han får vänta ett antal månader till innan han får pröva fast föda och kakor är väl inte det första man ger en liten bebis. :)

5 kommentarer:

  1. Hej Ulrika!
    Tack för din rara hälsning! Skulle vara jätte kul om vi kunde ses någon gång och att få träffa Dante.
    I fredags var vi hos Dantes sysslingar i Motala och var barnvakt. Sedan tog vi med oss den store killen hem till oss han har sportlov denna vecka. Så här är det full håll igång. Han har varit med mig på jobbet i eftermiddag och på förmiddagen roade sig farfar Mats och Pontus med att åka skridskor.
    Dröjer ännu något år innan mormor o morfar kan åka skridskor med Dante.
    Han nu det så gott och hoppas vi ses snart!
    Kram Raina

    SvaraRadera
  2. Undra om det är en "bröstmjölkseffekt" på mamman. Jag har blivit baktokig efter förlossningen, bakat bullar, kakor, muffins, bröd, scones... Eller så är det att jag äntligen har nytt kök å stöka i. Brukar lägga Ebba i babysittern å ställe uppe på köksön, perfa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag bakar nog för att jag är sugen på något gott och så vill jag blir bättre på att baka. Ska någon gång lära mig att baka bullar.

      Radera
  3. Kakan ser riktigt mumsig ut - kanske kan få recept på den? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta receptet körde jag på: http://www.tasteline.com/Recept/Himmelsk_appeltosca

      Googlar du på himmelsk äppeltosca så får du fram fler recept. :)

      Radera