tisdag 4 september 2012

Rådjur i trädgården

Häromdagen fick vi besök av två rådjur i vår trädgård. De hade upptäckt att det börjat falla äpplen från äppleträdet & passade på att stanna & äta lite. Sedan lade båda sig att vila bland buskarna & träden mellan vår & grannens trädgård.

För något år sen hade vi besök av ert litet rådjur som kom & tog sig en eftermiddagslur nästan varje dag i mer än en veckas tid i vår trädgård. Tror det var samma rådjur som kommit tillbaka & tagit med sig sin dejt också. :)

4 kommentarer:

  1. Men gud så gulligt med ett (återvändande) rådjur. Ännu en anledning att skaffa sig en egen trädgår alltså :)

    SvaraRadera
  2. hoppas inte äpplena jäser så dom blir på lyset där ute ;)

    SvaraRadera
  3. Hihi va gulligt! Rådjursdate <3
    Var ett vinglande och totalt orädd rådjur i vårt område härom kvällen när jag skulle vagga lillan till söms i vagnen hade mumsat jästa äpplen trodde grannen ;)

    SvaraRadera
  4. Hehe, ja de är för söta. De som bodde i huset innan sade dock att det är omöjligt att ha tulpaner i rabatterna eller sådana blommor som rådjur äter, för tydligen är det många rådjur här i området, så det är ju en nackdel med de söta rådjuren. Någon granne sa t.o.m. att det bor ett gäng rådjur här uppe på berget bakom där vi bor.

    Angående äpplena så såg jag inte att de vinglade iaf, så jag tror inte de blev så på lyset eller så var det därför de lade sig och "vilade". :)

    SvaraRadera