måndag 2 juli 2012

15 - 17 juni 2012: Besök i Skara & Skövde

Helgen 15 - 17 juni spenderades i Skara och Skövde. Åkte hem till mina föräldrar på fredagseftermiddagen. Fick ett jättefint soltält av dem som Dante kan ligga i sommar när det är varmt och soligt på stranden eller var det nu kan vara. Vi provade det samma kväll och hela familjen får plats i det om man skulle vilja. :)
















På lördagen besökte vi gammelfarmor Ingrid i Skövde som gärna vill träffa Dante så ofta det går. Gammelfarmor Ingrid kommer fylla 95 år den 17 november i år. Hon är fortfarande pigg nog att bo och klara det mesta själv hemma i sin lägenhet i Storegården i Skövde som hon bott i sedan huset byggdes för många många år sedan. Måste vara deras bästa hyresgäst. Mina föräldrar och min faster Lisbeth turas om att veckohandla och städa hos farmor. Jag och Dante försöker åka och hälsa på gammelfarmor ganska ofta, då man aldrig vet hur länge hon kommer finnas i livet. Förhoppningsvis många år till, men man vet aldrig. Hon är iallafall en fantastisk farmor och gammelfarmor.

När vi var och hälsade på i Skövde så gick vi alla ut och gick en sväng på kvällen. Även farmor med sin rullator. Då passade jag på att prova att bära Dante i Babybjörnen med honom vänd framåt, så han kunde se mer omkring sig. Det gick jättebra och han blev inte kinkig alls under promenaden, så det får vi testa fler gånger.

Söndagen spenderades sedan i Skara. Vi tog det bara lugnt och hade det trevligt hemma hos Dantes mormor Evy och morfar Jan. Köpte banangröt och katrinplommonpuré som Dante fick prova att äta. Purén var väl inte jättepopulär då Dante grimaserade lite då och då. :)

Dante och gammelfarmor Ingrid
  
Dante och morfar Jan


Premiär för Dante att sitta framåtvänd i Babybjörnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar