tisdag 21 augusti 2012

10 - 13 aug 2012: Campinghelg i Åsa

 Fredagen den 10 aug, så snart Fredrik kommit hem från jobbet, så packade vi snabbt husvagnen och drog iväg till Åsa camping. Åsa ligger mellan Kungsbacka och Varberg, vilket var nära och bra. Så fort vi kom dit ställde vi snabbt upp husvagnen på en plats och åkte till Åsagrillen och köpte lite mat. Allt behövde gå fort för vi skulle hinna se handbollssemifinalen i London OS, då Sverige skulle spela. De vann som tur var, dock förlorade de tyvärr finalen senare samma helg, men en silvermedalj är toppen det med.
Det var verkligen en toppenhelg och solen sken nästan hela tiden. På lördagen besökte vi Varberg över dagen och på söndagen så kom Fs bror Christoffer och hälsade på en stund.

Vi åkte tillbaka till Gbg först på måndagen, då F inte började jobba förrän kl 21. Blev verkligen en lång och härlig helg. Kändes som det var semester igen.



Varbergsbesök


Åsa camping och strand







 

 
 
 


2 kommentarer:

  1. charmiga dante!

    ser skitmysigt ut med camping.. o gillar jag inte ens camping ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du får testa på camping någon gång. Jag tror du skulle tycka om det.

      Tälta är dock inget jag själv gillar eller rekommenderar. Är på tok för bekväm av mig för att tälta. Husvagn fungerar dock toppen. Det är ju som ett litet hus på hjul. Man kan åka vart man vill och ändå ha huset med sig. :)

      Radera