torsdag 23 augusti 2012

17 - 22 aug 2012: Babysim & besök

I söndags började den nya babysimskursen Grodan med Aquabarn på Bräcke Diakoni. Dante som numera tycker det är kul att plaska & sparka i badbaljan hemma gillade också att plaska & sparka runt i poolen. Inget dyk denna gången, så det blev mjukstart.

Hade köpt Inse vimse-badbyxor till Dante, då han blivit för stor för de han hade i våras. Köpte medium (6 - 10 kg, tror jag det var) som vi trodde skulle sitta bra men tyvärr tyckte instruktören på kursen att dessa byxor något stora i midjan. Fick bada ändå, men måste sy in dem lite midjan till nästa gång.

På måndagskvällen kom min goa vän Gona på besök. Gona har jag lärt känna genom jobbet. Har länge lovat att hon ska få komma & träffa Dante & det är inte förrän nu det blivit av. Dante fick flera nya roliga leksaker i present av Gona, så nu har han lite nytt roligt att leka med på dagarna.

Tisdag & onsdag var mina föräldrar här på besök. På tisdagen passade vi på att åka till Botaniska trädgården & njuta av vädret & fina växter & blommor. Sedan blev det grillning på kvällen, marinerad fläskytterfilé & klyftpotatis. Mums.

Onsdagen blev en shoppingdag, då det regnade. Åkte till IKEA i Bäckebol mm. Hann bara med tre affärer. Tiden går alldeles för fort när man har kul.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar