söndag 15 april 2012

Babysim (Krabban)

Söndagen den första april var det premiär för babysim med Dante. Pappa Fredrik badade med Dante och mamma Ulrika stod på vid sidan på land och fotade. Vi ska turas om att bada med honom under de veckor som babysimmet äger rum. Bra att ha en förälder på land ifall Dante blir riktigt kinkig men också smidigt då den som är torr av oss kan ta hand om Dante efter badet medan den andre duschar och klär på sig.

Dante gillade väl att bada i ca 15 minuter sedan blev han trött och då gick Fredrik upp med honom. Blir nog bättre sen också när han kan hålla huvudet bättre själv.


En mamma och bebis från vår BVC-föräldragrupp är med i denna babysimgrupp och bebisen som skymtar i övre delen av bilden är Dantes kompis Frank som föddes två dagar efter Dante som vi träffade på BB vars mamma jag känner sedan tidigare. Vi lärde känna varann under graviditeten genom en familjelivstråd som sedan blev en facebookgrupp med 21 mammor i Gbg som väntade barn i december 2011 - januari 2012. Vi i denna mamma-grupp har träffats på fikor och promenader både före och efter våra barn fötts och det är verkligen toppen att man fått lära känna alla dessa trevliga mammor. Har också varit toppenbra att ha dem att diskutera graviditeten med och nu efter alla bebisarna fötts så diskuterar vi allt mellan himmel och jord avseende bebisar och annat samt träffas och fikar och promenerar eller tränar. Hoppas vi alla kan fortsätta att följas åt när våra barn växer upp. Barnen kan ju bli ett stort kompisgäng som kan leka med varann när de blir större. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar