torsdag 19 april 2012

Mer besök av fina vänner

Fina presenter fick Dante även denna gång.
I måndagskväll kom Lisa, Emma, Frida & Andreas samt lilla Ebba på besök. Det var kul att träffa dem igen. Det var verkligen längesen vi träffade Lisa och Emma. Var kul att höra vad som händer i deras liv just nu & självklart också hur Frida, Andreas och Ebba har det.

Frida och Andreas är ju i samma sits som vi med en liten go bebis, medan Lisa och Emma lever helt andra spännande liv fulla med andra typer av aktiviteter och händelser. Både Lisa och Emma ska båda springa Göteborgsvarvet i år. Håller tummarna för dem att det kommer gå bra.


Måste bli bättre på att träffa våra vänner, annars är de kanske snart inte våra vänner längre. Vet att jag har sagt detta förut, men nu har jag äntligen tid (beror på hur man ser det i och för sig) att bli lite mer social. Jobbar ju inte 10 timmar om dagen nu, som jag annars brukar göra under vårarna.

Det är helt underbart att vara ledig och bara njuta av att vara hemma med Dante. Känns overkligt att det faktiskt är så bra att man kan vara hemma så länge och får betalt från Försäkringskassan. Hade en mailkonversation med en amerikansk kund innan jag gick på mammaledighet och hon skrev att hon var så avundsjuk på vår betalda föräldraledighet vi har här i Sverige för de har endast 12 veckors obetald föräldraledighet. De betalar dock säkerligen inte lika mycket skatt som vi heller, då ju en del av skatten vi betalar går till bl.a. Försäkringskassan.

1 kommentar:

  1. Tack för fikan! Du å Dante får komma hit nån dag och hälsa på oss lite. :-) så kan kidsen stirra ut varandra å du å jag snacka bebis, amning osv ;-)

    SvaraRadera