tisdag 17 april 2012

Påsk!

På skärtorsdagen hade vi föräldragruppsträff på Hisingsbiblioteket. Kan vara bra att tänka på att man kan låna böcker ibland istället för att köpa. Man kan ju spara en del pengar på det sättet t.ex. ifall inte Dante skulle gilla boken. Om man skulle låna en bok som skulle bli en av hans favoriter så får man nog köpa den istället för låneböcker måste ju trotsallt lämnas tillbaka. Än är dock inte Dante intresserad av böcker, så det kommer nog längre fram, men vi ska försöka börja läsa lite för honom ändå redan nu för det ska vara bra för språkutveckligen.

Fredriks föräldrar kom och hälsade på långfredagen och stannade över natt till påskafton. Det blev grillpremiär för kolgrillen, men då det regnade ute så fick den stå under markisen så snart lågorna lagt sig. Gott blev det iallafall. Så skönt att jag gillar grillat igen, vilket jag inte gjorde under graviditeten då det var en pina att bara känna grillukten.

Dante var dock inte på sitt bästa humör under påsken. Så denna gången fick hans farmor och farfar se att han kan gråta och vara kinkig också. Dante borde dock varit glad för han fick än en gång fina kläder av sin farmor & farfar.




På annandag påsk så kom Katarina (f.d kollega) och Susan (som jobbar på Arkiv Redovisning AB, mitt förra jobb) på fika hemma hos oss. De ville ju gärna träffa Dante. Alltid trevligt med besök och trevligt att sitta och prata lite om allt möjligt. Dante fick också fina kläder i present av dem. Så bortskämd han blir av alla snälla vänner & släkten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar