onsdag 10 oktober 2012

18 - 23 sept 2012: Babyrytmik, Röhsskabesök, Lisbeth på besök över dagen

Nu var det längesedan jag uppdaterade bloggen igen. Hinner bara börja uppdatera idag, får ta resten en annan dag. 

Tiden går så himla fort och Dante vill allt oftare att man ska leka med honom genom att hålla honom i händerna när han går eller när han leker med min pilatesboll eller så vill han att man ska bära på honom, vilket gör att man inte har någon direkt tid över till att sitta framför datorn. Dessutom så har han börjat rata babysittern mer och mer och det är ofta som han inte vill sitta i den alls. Tyvärr måste jag säga, för babysittern har varit en av de bästa babygrejerna vi haft. Dante har älskat att sitta och sparka i den, då det gjort att han kan gunga sig själv rejält, t.o.m. så mycket att babysittern förflyttat sig över hela rummet. :)

Tisdagen den 18:e sept så var vi på babyrytmik igen. Dante var inte överförtjust denna gången heller, men det blir nog bättre framöver. Måste få honom att sova lite innan, annars kommer det aldrig fungera.

Onsdagens besök på Miini biblioteket på Röhsska tillsammans med Elin och hennes Alvar samt Frida och hennes Ebba var desto roligare tyckte Dante. Där fanns det både leksaker och böcker att leka med och fina färgglada väggdekorationer att beundra. Var många andra bebisar där också som var ungefär i samma ålder, vilket var kul. Dit går vi gärna igen. :)

På torsdagen kom min faster Lisbeth på besök. Jag och Dante mötte upp henne på centralstationen dit hon kom med tåg. Hon hade köpt en regionen runt biljett som hon kunde åka både tåg och spårvagn och buss på under 24-timmar, vilket är väldigt smidigt. Fredrik kunde tyvärr inte vara med då han jobbade hela dagen.

Det blev först en lyxig lunch på Ruby Bar på Scandic Rubinen på Avenyn. Jag hade en app i min iPhone som heter Rabble och via den kan man få erbjudanden från olika företag bl.a. i Gbg och det erbjudandet vi passade på att använda denna dag var "2 för 1 på lunchbuffe". Vi hade sådan tur att Dante precis somnade i vagnen när vi kom in på Ruby bar och han vaknade precis när jag och Lisbeth hade ätit klart. Perfekt timing. Därefter åkte vi hem till oss och spenderade resten av dagen där, då vädret inte var det bästa. När Lisbeth sedan skulle gå till spårvagnen för att åka hem till Falköping, så vinkade hon till Dante och då vinkade Dante tillbaka för första gången i sitt liv. Det är så kul att se när han gör saker för första gången. Utveckligen går verkligen fort framåt.

Helgen var lugn och på söndagen var det babysim som vanligt där vi fortsatte träna frivilliga dyk från flytmatta eller bassängkant.




Skön soffa på Miinibiblioteket på Röhsska

Dante, Ebba och Alvar leker på Röhsska




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar