torsdag 11 oktober 2012

5 okt 2012: Mamma-barnfika & shopping

I fredags så bjöd jag in fb-mammorna + barn på äppelpajsfika hemma hos oss. De som kunde komma på fika var Lisa och lille Gustav, Frida och lilla Ebba samt Elin och lille Alvar.


Det är verkligen fullt fart på barnen nu som alla kan ta sig runt på ett eller annat sätt, antingen genom att krypa eller åla. Gäller att säkra huset, så inget farligt händer de små som vill utforska allt. De är också fascinerade av varandra och vill gärna peta och smaka eller bita på varann. Än så länge så leker de tyvärr inte ihop, men kan de kan ta leksaker från varann. Så roligt att bara sitta och titta på dem och vad de gör. :)

Efter att nästan alla barnen turats om att äta lunch i vårt barnstol, så kunde vi mammor få fika lite. Man får aldrig tid att sitta och fika någon längre stund, utan man får äta upp och dricka upp sitt kaffe ganska fort. Barnen ledsnar ofta snabbt på vad de nu håller på med och vill att deras mamma ska plocka upp dem eller underhålla dem, så då gäller det att passa på att äta eller fika så länge de är nöjda och glada.

Efter fikat åkte jag och Frida till Kappahl på Backaplan, då de hade clubdagar där vilket innebar att man fick 25% rabatt på ett helt köp. Jag köpte en fordrad svart vinteroverall, fleecebyxor, sockar samt två "one-piece" (en i fleece och en i bomull), allt i storlek 86, så nu tror jag vi är ganska bra utrustade inför vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar