söndag 28 oktober 2012

Teneriffaresa bokad!

Compostela Beach Hotel, Playa de las Americas, Teneriffa.
Bilden hämtad på Vings hemsida:
http://www.ving.se/kanarieoarna/playa-de-las-americas/compostela-beach
I fredags bokade vi Teneriffaresan som vi (läs jag) har kollat länge på nu. Fredrik har gett mig fria händer att kolla upp och bestämma hotell. Sedan frågade vi Fs bror Christoffer och min bror Björn om de ville hänga på. Min bror kunde tyvärr inte hänga med, men Christoffer var på. 

Den 6 december bär det av och kommer åter på eftermiddagen den 13 december. Det blir Compostela Beach-hotell i Playa de las Americas på Teneriffa. Har bokat all inclusive för oss alla, då vi troligtvis kommer vara mestadels på hotellet pga Dante. 

Har även bokat en 2-rumslägenhet så att sovrummet är ett separat rum, så Dante kan sova där i lugn och ro medan vi andra sitter i vardagsrummet eller på balkongen på kvällarna. Han sover ju för natten redan kl 19, så då tänkte vi att vi kan ta med oss lite gott att dricka och äta upp på rummet på kvällarna, då vi inte kan lämna honom ensam där. I lägenheten finns bl.a. mikro och vattenkokare, så man kan värma Dantes mat. Sedan så har jag också bokat ett så kallat babypaket som tillval för 225 kr, vilket innebär att man får låna en barnsäng (resesäng), barnstol och paraplysulky av hotellet. På hotellet ska det finnas en barnklubb som har lekrum dit man kan gå och leka med barnen på dagarna och så ska det finnas en uppvärmd barnpool att bada i. 

Vi hoppas att resan kommer gå bra med Dante. Är ju en flygresa på drygt 5 timmar och sedan busstransfer, enkel resa. Vi håller tummarna att alla håller sig friska och att allt går bra. 

Ska bli såå kul!!


2 kommentarer:

  1. Låter underbart! Va härligt att ni kommer iväg, är allt lite avis! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var synd att ni inte hittade någon resa som passade och att Yoda inte var helt kry. Hoppas ni kommer iväg till något trevligt ställe nästa år istället. Kram på er!

      Radera